Дизайнът на огради около къщата започва с избора на материал: надеждността и външният вид на конструкцията зависи от това. Фирмата "Fence-ogradi" се занимава с производство и продажба на компоненти за различни видове метални огради.

АКСЕСОАРИ ЗА ОГРАДА:

П-образен декоративен елемент за метални стълбове. Изработена е от същия материал като оградната секция, предпазва стълба от корозия, опростява монтажа и прави стълба визуално обединен с оградната секция.
 
Полюсна капачка - служи за защита срещу валежи и проникване на влага в колоната, предотвратява разрушаването на опората. Качулката е направена от същия материал като оградените секции, което дава завършената конструкция.

 

П-образна оградна лента - предназначена за довършване на горния ръб на оградата, придаваща естетичен вид и допълнителна твърдост на конструкцията. Това е особено важно за ниски вертикални огради, например детски площадки. Ще бъде невъзможно да се изрежете на горния ръб на оградата.

 

Парапет за ограда - основната задача е да се защитят участъците на оградите. По правило се инсталира върху каменни, бетонни или тухлени огради. Заедно с парапета обикновено се купуват капачки за стълба за хармоничен външен вид.

 

Капачки за профилни тръби - предназначени да предпазват от проникване на вода и чужди предмети в тръбата. Това предотвратява корозията и деформацията на подпорите. Те са инсталирани в горните краища на стелажите и също така затварят крайните краища на участъците.
Междувременно няма нужда да се притеснявате за това. "

Крепежен материал - използва се за закрепване на оградни елементи заедно. За този тип структура използвайте:

 

Централна подсилваща шина - предназначена за фиксиране на ламелите между стълбовете. Препоръчва се за огради с дължина на ламелите над 1 метър.

 

Самонарезни винтове - те връзват стелажите и трупите, а също така фиксират ламелите на участъците на оградата. За по-добро качество и външен вид е по-добре да вземете винтове, които да съответстват на цвета на конструкцията.

Нитовете се използват главно за монтиране на ламели. За да ги използвате, ви е необходим специален инструмент, който е нит.

 

 

Пълен комплект за секция с ширина 2м:

Междувременно няма нужда да се притеснявате за това. "

Стълбове 2бр

Декоративни наслагвания за стълбове 4бр

Капак за стълб 2бр

Страничен П-образен профил 2бр

Горен П-образен профил 1бр

Ламели 20бр

Подсилващ профил 1бр

Самонарезни винтове или нитове 125бр

Монтирането на оградата на щорите се извършва на няколко етапа:

1. Монтаж на подпорни стълбове;

2. Поставяне на ламели между тях под определен ъгъл.

От страната на улицата ще изглежда, че има солидна ограда, а от страната на парцела ще останат отвори за преглед.

Внимание! Ние правим всички продукти само според Вашите индивидуални поръчки.

9 слоя защита

1. Защитен лак

2. Полимерно покритие

3. Пасивиращо покритие

4. Грунд слой

5. Цинково покритие

6. Стоманен лист

7. Пасивиращо покритие

8. Цинково покритие

9. Грунд слой

Метален профил 0,5 mm