Ограда КОРАБЕН БОРД 59лв. на м2. (с включени необходими бр. нитове)

Всяка височина, всяка ширина на пана до 3 м, размерите и броя на панелите се изчисляват индивидуално.

метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради

Модел "Корабен борд" е заслужена класика, направена от най-съвременни материали. Всички крепежни елементи и ламели са абсолютно невидими отвън. Само красив профил и нищо излишно .

 

Такава ограда перфектно ще очертае територията, без да пречи на преминаването на въздух и слънчева светлина. Винаги ще виждате какво се случва зад оградата, това е особено важно, ако вашите деца или домашни любимци са зад нея. Освен това преминаването на светлината не пречи на растенията да растат и да дават плодове, а добрата вентилация на конструкцията предотвратява образуването на мухъл и висока влажност на терена.

Стилният, необичаен и модерен външен вид, благоприятно ще подчертае вашия свят на фона на останалите, а високата устойчивост на конструкцията на суровите климатични условия ще запази тази красота в продължение на десетилетия, без да носи абсолютно никакви проблеми на собственика.

Разнообразието от цветове и текстури ще позволи на огражденията "корабна дъска" да се впишат хармонично във всеки пейзаж, а производството според индивидуалните размери ще ви спести от надплащане за излишен материал и ненужни операции по време на монтажа.

Хоризонталното разположение на ламелите е лесно за инсталация, хоризонталните захващания не са необходими изобщо, няма нужда от заваръчни работи, само вертикални стълбове са достатъчни. Закрепете ламелите " корабна дъска "в доставения от нас "П" -образен профил. Това намалява изискванията за точност на инсталацията на стълбовете. Ламелите са по-подходящи за поръчка с 2 см по-къси от размера на полета, а рафтовете "N" - образен профил ще скрие отклоненията в инсталацията на стълба. Можете да инсталирате такава ограда сами през уикенда.

Безупречен външен вид, това не винаги е скъпо, ограждаща система "Корабен  борд" е една от най-нискобюджетните.

Модерна здрава и издръжлива ограда, това не е скъпо!

Всички профили, които доставяме за огради, са заварени, хората и животните няма да бъдат наранени поради острите ръбове на профила. Нашите продукти са безопасни!

Внимание! Ние правим всички продукти само според Вашите индивидуални поръчки.

9 слоя защита

1. Защитен лак

2. Полимерно покритие

3. Пасивиращо покритие

4. Грунд слой

5. Цинково покритие

6. Стоманен лист

7. Пасивиращо покритие

8. Цинково покритие

9. Грунд слой

Метален профил 0,5 mm