Ограда ДЪСКА ЗА ПАЛУБА 59лв. на м2. (с включени необходими бр. нитове)

Всяка височина, всяка ширина на пана до 3 м, размерите и броя на панелите се изчисляват индивидуално.

метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради
метални огради

"Палубна дъска»

Модел "палубна дъска" е една от най-модерните и стилни огради. Всички крепежни елементи и ламели са абсолютно невидими отвън.  Само красив профил и нищо излишно.

 

Такава ограда перфектно ще очертае територията, без да пречи на преминаването на въздух и слънчева светлина. Винаги ще виждате какво се случва зад оградата, това е особено важно, ако вашите деца или домашни любимци са зад нея. Освен това преминаването на светлината не пречи на растенията да растат и да дават плодове, а добрата вентилация на конструкцията предотвратява образуването на мухъл и висока влажност на терена.

Стилният, необичаен и модерен външен вид, благоприятно ще подчертае вашия свят на фона на останалите, а високата устойчивост на конструкцията на суровите климатични условия ще запази тази красота в продължение на десетилетия, без да носи абсолютно никакви проблеми на собственика.

Разнообразието от цветове и текстури ще позволи на ограда "палубна дъска" да се впише хармонично във всеки пейзаж, а производството според индивидуалните размери ще ви спести от надплащането за излишен материал и ненужните операции по време на монтажа.

Хоризонталното разположение на ламелите е модерно и в същото време лесно за монтаж, хоризонтални захващания изобщо не са необходими, няма нужда от заваръчни работи, само вертикалните стълбове са достатъчни. Закрепете ламелите " палубна дъска "в предоставения от нас "П" -образен профил. Това намалява изискванията за точност на инсталацията на стълбовете. Ламелите са по-подходящи за поръчка с 2 см по-къси от размера на полето, а рафтовете "N" - образен профил ще скрият отклоненията в инсталацията на стълба. Можете да инсталирате такава ограда сами през уикенда.

 

Внимание! Ние правим всички продукти само според Вашите индивидуални поръчки.

9 слоя защита

1. Защитен лак

2. Полимерно покритие

3. Пасивиращо покритие

4. Грунд слой

5. Цинково покритие

6. Стоманен лист

7. Пасивиращо покритие

8. Цинково покритие

9. Грунд слой

Метален профил 0,5 mm