ЩОРИ  59лв. на м2.  (с включени необходими бр. нитове)

Всяка височина, всяка ширина на пана до 3 м, размерите и броя на панелите се изчисляват индивидуално.

IMG_20190609_130232
DjQZQhvUYAAdnGn.jpg-large
22
1512398234_1
573_big

Ограда "Щори" - нов вид модерна ограда, която напоследък набира популярност. Нашата фирма се занимава с производство на метални огради «Щори» само от най-качествени и съвременни покрития, които осигуряват защита на оградата от възможни разрушения и не изискват допълнително обслужване.

 

«Щори» заслужено са популярни по целия свят, сега профилната система "Щори Classic" е достъпна за огради!

 "Щори classic" перфектно очертават територията, без да пречат на преминаването на въздуха. Винаги ще виждате какво се случва зад оградата, това е особено важно, ако вашите деца или домашни любимци са зад нея.. Предимството на системата "щори Classic" е, че външната конструкция не се вижда напълно и вашият свят ще бъде надеждно скрит от нежелани погледи. Променяйки разстоянието между ламелите, можете да увеличите/намалите изгледа навън. Вентилацията  на конструкцията предотвратява образуването на мухъл и заблатяване на терена.

Стилният, необичаен и модерен външен вид, благоприятно ще подчертае вашия свят на фона на останалите, а високата устойчивост на конструкцията на суровите климатични условия ще запази тази красота в продължение на десетилетия, без да носи абсолютно никакви проблеми на собственика.

Разнообразието от цветове и текстури ще позволи на оградите "Щори Classic" да се впишат хармонично във всеки пейзаж, а изработката според индивидуалните размери ще ви спести от надплащането за излишен материал,  както ненужни операции по време на монтажа.

Закрепете ламели "Щори класик" между стълбовете в доставения от нас U-образен профил. Това намалява изискванията за точност на инсталацията на стълбовете. Ламелите са по-подходящи за поръчка с 2 см по-къси от размера на полет, а рафтовете "N -образен профил ще скрият отклоненията на инсталацията на стълба. За да инсталирате ограда" Щори classic " само стълбове, заваръчна работа не е необходима. Можете да инсталирате такава ограда сами през уикенда. Отгоре конструкцията е покрита с горния U-образен профил, който защитава конструкцията и предава завършения й външен вид. Ако стъпката на монтаж на ламелите е известна предварително, тогава по поръчка можем да организираме отвори за закрепване на ламелите в U-образния профил. Това ще улесни инсталирането на системата.

Внимание! Ние правим всички продукти само според Вашите индивидуални поръчки.

9 слоя защита

1. Защитен лак

2. Полимерно покритие

3. Пасивиращо покритие

4. Грунд слой

5. Цинково покритие

6. Стоманен лист

7. Пасивиращо покритие

8. Цинково покритие

9. Грунд слой

Метален профил 0,5 mm