Ограда ЕЛХА  89лв. на м2.  (с включени необходими бр. нитове)

Всяка височина, всяка ширина на пана до 2,5 м, размерите и броя на панелите се изчисляват индивидуално.

огради
огради
огради
огради

Ограда "Елха" - нов вид модерна ограда, която напоследък набира популярност. Нашата фирма се занимава с производство на метални огради щори само с прилагането на най-качествени и съвременни покрития, които осигуряват защита на ограда от възможни разрушения и не изисква допълнително обслужване.

 

"Щори на елхата»

Щори заслужено са популярни по целия свят, сега профилна система "щори елхата" е на разположение за огради и огради!

Оградата на "щорите на елхата" перфектно ще очертае територията, без да пречи на преминаването на въздуха. "Щорите на елхата" напълно ще затворят нежелания изглед както отвътре, така и отвън на територията. Също така "щорите на елхата" са идеални за огради на тераси и балкони. Вентилацията на конструкцията предотвратява образуването на мухъл и влажността на терена.

Стилен, необичаен и модерен външен вид, благоприятно подчертава конструкцията, а високата устойчивост на тежки климатични условия ще запази тази красота в продължение на десетилетия, без да носи абсолютно никакви проблеми на собственика.

Разнообразие от цветове и текстури ще ограждениям "Щори елха" е хармонично се побере във всеки пейзаж, както и изработка по индивидуални размери ще ви избави от надплатени суми за допълнително материал, ненужни операции при монтаж и отпадъци от материала.

Закрепете ламелите "щори на елхата" между стълбовете, инвестирайки в доставения от нас U-образен профил. Това намалява изискванията за точност на инсталацията на стълбовете. Ламелите са по-подходящи за поръчка с 2 см по-къси от размера на полета, а рафтовете "N" - образен профил ще скрият отклоненията на инсталацията на стълба. За да инсталирате ограда" щори classic " само стълбове са достатъчни, заваряване работа не е необходимо. Можете да инсталирате такава ограда сами през уикенда. Отгоре конструкцията е покрита с горния U-образен профил, защитава конструкцията и продава завършения й външен вид. Ако стъпката на монтаж на ламелите е известна предварително, тогава по поръчка можем да организираме отвори за закрепване на ламелите в U-образния профил. Това ще улесни инсталирането на системата.

Всички профили, които доставяме за огради, са заварени, хората и животните няма да бъдат наранени поради острите ръбове на профила. Нашите продукти са безопасни!

Внимание! Ние правим всички продукти само според Вашите индивидуални поръчки.

9 слоя защита

1. Защитен лак

2. Полимерно покритие

3. Пасивиращо покритие

4. Грунд слой

5. Цинково покритие

6. Стоманен лист

7. Пасивиращо покритие

8. Цинково покритие

9. Грунд слой

Метален профил 0,5 mm